Jít na hlavní stránku

Aktuality

Výkonnostní plachtařské soustředění v Příbrami 2008

3.8.2008

Tygří letka Aeroklubu Beroun se v termínu 19.7. - 2.8.2008 zúčastnila plachtařského soustředění na letišti Dlouhá Lhota u Příbrami, které uspořádali členové místního AK.

První týden nám plachtařsky moc nepřál, Termoska se nám však odvděčil druhým týdnem, který byl co do počtu uletěných kilometrů a přeletů velice bohatým. Počet polí našeho aeroklubu za těchto čtrnáct dní hovoří za své, protože se rovná rovné nule  . Spokojenost byla tedy po druhém týdnu veliká a nálada výborná.

Krom nadprůměrných výkonů ve vzduchu jsme se snažili zapůsobit i večer na baru. To se, soudě podle místních oddychujicích si tváří při našem odjezdu, zřejmě také povedlo. Na poslední večer bylo objednáno prasátko a dva sudy G10. Na pomoc nám přijeli i další reprezentati našeho AK, kteří zastupovali jak obor kultivovanosti tak obor pití podpůrných alkoholických drinků a opilosti. Všichni jsme odjeli s úsměvem na rtech, doufajíc v brzké setkání ať už ve vzduchu nebo na zemi.

Na závěr chceme poděkovat členům AK Příbram za velice vstřícné a příjemné podmínky a Malochovi s Kamilem za organizaci těchto nádherných dvou týdnů.


Plná velikost Plná velikost Plná velikost
Plná velikost Plná velikost Plná velikost
Plná velikost Plná velikost Plná velikost
Plná velikost Plná velikost Plná velikost
Plná velikost