Jít na hlavní stránku

Aktuality

Bubovičtí ptáci na Hangár Párty 2007

13.11.2007

Na proslavené Hangár Párty se letos opět rozdávali ptáci.
Největšího ptáka – orla - dostal nejlepší Bubovický plachtař letošního roku, Karel Černý, který získal nejvíce bodů v Celostátní plachtařské soutěži.
O druhého ptáka – sokola – se utkali naši nadějní budoucí závodníci a sportovci. Nakonec, díky 5-tému místu v ženské CPS tohoto ptáka vyhrála Petra Benešová.
Poslední ptáček – Bubovický maxi holub – vyhrál Milan „Šali“ Prezbruchý jako nejaktivnější člen naší letošní elementárky.
 
Kromě ptáku se letos udělovali i zvláštní ocenění. Za velký přínos v Bubovickém provozu byli oceněni Milan Horký a Petr Jedlička, zvláště za jejich výtečnou práci na startu.
Dále byl s velkým uznáním oceněn výkon  Kamila Havelky, který na těžkém stroji L-13 uletěl úctyhodných 312,7km. V závěru gratulací došlo i na velkého pilota Miloše Matějku, který místo ocenění za skvělé výkony (které je jinak zvyklý dostávat) získal napomenutí za neletecký přístup k svěřené technice v roce 2007. Sám nakonec uznal svůj přestupek a všem slíbil, že v následujícím roce nevyleze vůbec z Cirruse a pokud to půjde zkusí i nějaký přelety v noci, aby plně využil přidělenou techniku.
 
Po tomto udělování propuklo bujaré veselí, hodování a tancování, takže si téměř nikdo nevšiml, že se také zamklo Bubovické nebe. Proto počítáme s tím, že nikomu nebude vadit když si letos ještě párkrát skočíme.
   
Všichni co byli přítomni mohou potvrdit, že párty se letos opět vydařila a proto nejprve děkuji všem, kteří pomohli s její přípravou a pak také těm co se jí zúčastnili. Ti co nestihly přijet, očekáváme příští rok.
 
S pozdravem RADIM, HODUL, KAMIL a HUHU BAR