Jít na hlavní stránku

Aktuality

Po přeletu do koupele?

3.8.2018

Díky příznivému počasí (pokud se tedy dá sedmatřicet stupňů ve stínu nazvat přiznivým počasím) teď bubovické letiště žije jak o víkendech, tak ve všední dny. 

Po přeletu
Po přeletu

27.7. se podařilo zorganizovat provoz, přestože byl teprve pátek. Franta Rus a Víťa Polok se vypravili na přelet a oba se ze své výpravy na Staňkov a Horažďovice také úspěšně vrátili. Fandu tento výkon dokonce v daný den katapultoval na CSPce do první dvacítky - gratulujeme! I o víkendu samozřejmě na letišti probíhal provoz, jen v neděli ho lehce narušilo přetržené navijákové lano.

Bubovické ofuro
Bubovické ofuro

V následujícím týdnu už se provozu ve všední dny příliš nedařilo (nepočítáme-li návštěvu Z-37 Čmelák ze Zbraslavic), bylo tedy třeba vytáhnout trumfy: Petr Novotný opravil mikrofon v Blaníku a Kamil zřídil na zahradě osvěžení ve stylu japonské lázně ofuro, akorát místo cedrových kádí jsou ty bubovické umělohmotné a místo na Fuji se kouká do Vysokého Újezda. Víťa navíc přislíbil na sobotu večerní popřeletovou grilovačku. Jestli lákadla zafungovala, ukáže až počet účastníků sobotního provozu. Teploty mají každopádně znovu atakovat 35 °C.