Jít na hlavní stránku

Aktuality

Bubovické ptactvo

16.11.2014

Dámy a pánové, svazarmovci. Jako každy rok tak i letos jestřábí oko HuhuBaru pečlivě a ostře sledovalo naše borce v ocelovolaminatopřekližkovoduralových ptácích a hodnotilo jejich výkony. Musíme přiznat, že udělování konkrétních pozic nebylo vůbec jednoduché. Výkony našich letců jsou každoročně na velmi vysoké úrovni. Nejeden motorový letec s vrtulí by měl co dělat, aby dosáhl traťové rychlosti a vzdálenosti na přeletu jako naše plachtařská esa. Dámy a pánové, nebudeme vás dále napínat.

Bubovického hloubka dostal letos Standa Plášil, jeho aktivní přístup a šikovnost je příkladná. Gratulujeme a jen tak dál.

Sokol pro rok 2014 je Ing. Mařka Lapiš PhD. Jako standard je už u něj 4 Kg a na dosah, kdyby ho nezastavilo TMA letiště Frankfurt, nebo Tatry, jsou vzdálenosti někde mezi 500 až 1122 km. Jeho rozlétanost na Cirrďáčkovi si zaslouží pochvalu i obdiv nás všech.

Meta nejvyšší. Orel (Buboeagle) přiletí letos na bydlo Fandovi Rusovi. Je krásné vidět, že láska kvete v každém věku. Vztah mezi Fandou a tou krásnou štíhlou třiatřicítkou jim závidí kde kdo. Ani věkový rozdíl není překážkou pro jejich několika hodinové a rychlé dovádění v povětří. S krásným číslem 1961 bodů v CPS vítězí Fanda a má největšího ptáka pro rok 2014.

Přátele kamarádi ještě bych chtěl vyzdvihnout další naše borce kteří dosáhli na další metu a úspěšně složili pilotní zkoušky na letišti v Bubovicích a zařadili se tak mezi piloty a pány vzduchu. Je to Péťa Novotný a Péťa Lívanec. Gratulujeme!!!!! Další cenou kterou udělujeme je putovní šutr Polního pilota, kterou za největší počet přistání do terénu získal Víta Polok.

Bubovicke opeřence budeme určitě v nejbližším možném termínu za velkého hlaholu a gratulací osobně předávat našim borcům. Zároveň budeme zapíjet pilotky i motorových stíhačů Lišáka a Paldy.

S pozdravem a letu zdarrr Péťa


Plná velikost Plná velikost Plná velikost
Plná velikost Plná velikost Plná velikost
Plná velikost